4 κόλπα να γίνεις το πιο fit κορίτσι του καλοκαιριού

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
yoga.jpg

1. Ξεκινήστε yoga και προτιμήστε ένα yoga ματ από ανακυκλώσιμα υλικά

Είκοσι λεπτά την ημέρα yoga μπορούν να κάνουν τη διαφορά τόσο στο σώμα σας, όσο και στη διάθεσή σας. Για να νιώθετε και ηθικά σωστά, προτιμήστε ένα στρωματάκι από ανακυκλώσιμα και βιώσιμα υλικά. Αν δεν έχετε χρόνο να επισκεφθείτε ένα yoga studio (αλλά, ωστόσο, έχετε μία γνώση πάνω στη yoga) μπορείτε να γραφτείτε στο yogaglo.com

2. Αφήστε το αυτοκίνητο και προτιμήστε τα πόδια σας

Αν μένετε στο κέντρο, αφήστε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο και χρησιμοποιήστε τα πόδια σας για τα ψώνια, το καφέ ή τη βόλτα σας. Επίσης, δύο φορές την εβδομάδα βάλτε στη ρουτίνα σας το τρέξιμο. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε με πολλά χιλιόμετρα, ούτε και γρήγορα. Κατεβάστε κάποιο app που θα σας βοηθήσει να χτίσετε αντοχή και θα τα καταφέρετε. Πιστέψτε μας. 

3. Τι θα λέγατε για λίγο box; 

Το boxing είναι ένα από τα πιο hot fitness trends. Τα περισσότερα μοντέλα το λατρεύουν, αναμέσά τους και η Andriana Lima. Για να νιώθετε και σέξι ενώ θα κάνετε κάτι εντελώς mascular, μπορείτε να μετατρέψετε σε cropped top παλιά t-shirts που δεν θέλετε ή να κόψετε παλιές βερμούδες του αγοριού σας και να τις κάνετε κοντά σορτσάκια. Έτσι κάνετε και οικονομία. 

4. Κρατήστε digital records

Αν κρατάτε ημερολόγιο με το φαγητό ή τη γυμναστική σας, σκεφτείτε να κατεβάσετε ένα app και να τα κρατάτε όλα εκεί. Αν επιμένετε να τα σημειώνετε όλα σε...παλιάς κοπής σημειωματάριο, βρείτε ένα από ανακυκλωμένο χαρτί! .