WELL BEING FITNESS

Τι γυμναστική κάνουν οι Άγγελοι της Victoria’s Secret


Τζουλιάννα Καρνέζη

15 Οκτωβρίου 2017

20141202-zaa-ap2-254.jpg

Επειδή λοιπόν η παράδοση θέλει τα σώματα τους να μοιάζουν αψεγάδιαστα, τα μοντέλα της Victoria’s Secret γυμνάζονται τακτικά και αρκετά. Ας δούμε τι γυμναστική ακολουθούν 3 από τους πιο αγαπημένους μας Αγγέλους.

Adriana Lima

 

????????TOUGH WORKOUT TODAY????????#SLIMAFY #TEAMLIMA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima) στις

Και τι δεν κάνει το πανέμορφο μοντέλο για να διατηρήσει αυτό το γυμνασμένο σώμα. Εκτός από το ότι ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή, ασχολείται επίσης με την άρση βαρών, την πυγμαχία. Ενώ κάνει σχοινάκι δύο φορές την ημέρα.

Karlie Kloss

 

NYC marathon, let's do this @adidaswomen by @stellamccartney #aSMC ????????‍♀Supporting a very special charity… @kodewithklossy ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss) στις

H Karlie Kloss λατρεύει να βρίσκεται συνέχεια σε κίνηση. Κάνει μπαλέτο από μικρή μέχρι και σήμερα, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει για τρέξιμο και κολύμπι.

Miranda Kerr

 

Stretch it out ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr) στις

Miranda Kerr τρέχει 2 με 3 φορές την εβδομάδα, διανύοντας 3 με 5 χιλιόμετρα κάθε φορά, ανάλογα με τις αντοχές της. Εκτός από το τρέξιμο, κάνει pilates και γιόγκα τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα. Και δεν φυσικά δεν ξεχνάει ποτέ να ξεκινάει με ζέσταμα, κάνοντας ασκήσεις stretching για 10 λεπτά.

Martha Hunt

 

back at ittt #trainlikeanangel #vsfashionshow17

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Martha Hunt (@marthahunt) στις

Η Martha Hunt κάνει πολλές ασκήσεις με βάρη. Βάζει βαράκια στα πόδια της και κάνει άρσεις, ενώ είναι πάνω στο στεπ. Με αυτό τον τρόπο δυναμώνουν πιο γρήγορα οι μύες των ποδιών της και επίσης βελτιώνει την ισορροπία της, η οποία είναι βασική για όλα τα μοντέλα που κάνουν πασαρέλα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.