WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 τρόποι να ξεκινάς εσύ το σεξ (χωρίς ντροπές)


JTeam

13 Ιανουαρίου 2023

5 τρόποι να ξεκινάς εσύ το σεξ (χωρίς ντροπές)
Πώς θα πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες, απλά και εύκολα

Το σεξ είναι απόλαυση, δεν είναι ταμπού και δεν είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να μάς προκαλεί ντροπή. Επίσης, δεν είναι κάτι που πρέπει να ξεκινά μόνο ο άντρας της σχέσης, λες και έχει τον έλεγχο.

Είναι σύνηθες και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση, το καταλαβαίνω. Αλλά είναι σημαντικό για εσένα, να παίρνεις πρωτοβουλία και να διεκδικείς το σεξ, χωρίς να περιμένεις πότε θα έχει όρεξη ο σύντροφός σου. Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι λίγο, ακολουθούν μερικά tips για να αλλάξεις τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα.

Χαμηλές προσδοκίες

Δεν αναφέρομαι τόσο στο σεξ, όσο στην απάντηση που θα πάρεις. Εννοώ ότι έτσι όπως κι εσύ δεν έχεις πάντα όρεξη, είναι πολύ πιθανό να πετύχεις άσχημη ώρα. Μην το πάρεις προσωπικά και ας μην σε αποθαρρύνει από το να παίρνεις πρωτοβουλίες.

Μην ξεκινάς απότομα

Το ερωτικό παιχνίδι ξεκινά πολύ νωρίτερα από την ίδια την πράξη. Μπορείς να μπεις στο νόημα με ερωτικά μηνύματα, που φτιάχνουν το κλίμα από το πρωί και ενημερώνουν τον παρτενέρ για τις προθέσεις σου. Απλά πράγματα.

Πάνω από όλα τα προκαταρκτικά

Μην υποτιμάς τη σημασία τους και μην θεωρείς ότι οι άντρες τα βαριούνται. Ένας μύθος που πρέπει να καταρρίψουμε, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα φιλιά, τα χάδια και τα παιχνίδια.

Να είσαι συγκεκριμένη

Δεν έχει καμία σημασία να ξεκινάς εσύ το σεξ, αν δεν ζητάς αυτό που σου αρέσει. Το θέμα είναι να υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση και να μην ντρεπόμαστε να επικοινωνήσουμε αυτά που μου αρέσουν, αλλά και όχι.

Μιλάμε ανοιχτά για το σεξ

Όχι μόνο την ώρα που συμβαίνει, αλλά και σε άσχετες στιγμές. Είναι απαραίτητο να επικοινωνούμε ανοιχτά, να μιλάμε για το κατά πόσο ικανοποιημένοι είμαστε με την ποσότητα και την ποιότητα αλλά και για το τι καινούριο μπορούμε να δοκιμάσουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS