WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 3 αγαπημένες σου στάσεις στο σεξ (αλλά with a twist)


JTeam

8 Ιανουαρίου 2023

Οι 3 αγαπημένες σου στάσεις στο σεξ (αλλά with a twist)
Pexels/Yaroslav Shuraev
Κάνε μικρές αλλαγές και ανακάλυψε νέους δρόμους στην απόλαυση

Υπάρχουν κάποιες κλασικές αγαπημένες στάσεις στο σεξ, γιατί τις ξέρουμε, τις εμπιστευόμαστε και έχουν σχεδόν πάντα εγγυημένο αποτέλεσμα. Το θέμα όμως είναι να μην βαριόμαστε με τα ίδια και τα ίδια, και να κάνουμε την ερωτική ζωή μας λίγο πιο πικάντικη, με τη μικρότερη προσπάθεια.

Αυτό που θα κάνεις είναι να συνεχίσεις με τις 3 στάσεις που ακολουθούν, αλλά κάνοντας μερικές απαραίτητες τροποποιήσεις.

Το doggy

Σου έχω την ακόμα πιο άνετη εκδοχή του doggy style. Αντί να στηρίζεσαι στα χέρια και τα γόνατα, ξαπλώνεις εντελώς μπρούμυτα και ο παρτενέρ ξαπλώνει από πάνω σου παίρνοντας τη σωστή κλίση, για να μπορεί να υπάρξει διείσδυση. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, βάλε ένα μαξιλάρι από κάτω για να ανασηκώνεται το σώμα

Το τροποποιημένο ιεραποστολικό

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αλλάξεις την πιο παραδοσιακή στάση που υπάρχει. Με το ένα πόδι όρθιο, με τα δύο πάνω στους ώμους του παρτενέρ σου. Εδώ έχουμε την εκδοχή Χ, όπου ανοίγεις τα πόδια στον αέρα και ξεκινά η διείσδυση. Αλλά βάλε τη δημιουργικότητά σου.

Spoon dog

Ναι καλά κατάλαβες. Οι δύο αγαπημένες στάσεις σε μία. Ξαπλώνετε στο πλάι σαν κουταλάκι αλλά εσύ σκύβεις την πλάτη σου μπροστά και η στάση αλλάζει αμέσως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS