WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Είναι απιστία, αν είναι με bot; Χώρισαν επειδή εκείνος ήθελε sexting με ψεύτικο προφίλ


JTeam

3 Οκτωβρίου 2023

Είναι απιστία, αν είναι με bot; Χώρισαν επειδή εκείνος ήθελε sexting με ψεύτικο προφίλ
Η Ντάφνι έπιασε το αγόρι της να την απατά με chatbot, το έκανε TikTok και έγινε viral

Ήταν μία απλή μέρα όταν η Ντάφνι είδε κάτι περίεργο στο κινητό του αγοριού της. Κάθονταν μαζί, εκείνος χάζευε τα DMs του στο IG και εκείνη πρόσεξε ότι υπήρχαν μηνύματα με κάποιον «χρήστη του Instagram» χωρίς εικόνα προφίλ – άρα, είτε είχε διαγραφεί το προφίλ, είτε τον είχε μπλοκάρει, είτε ήταν σπαμ. «Hey», έγραφε η προεπισκόπηση του μηνύματος, με ένα ιμότζι που έκλεινε το μάτι. «Ορίστε το link».

Τον ρώτησε τι συνέβη και της απάντησε ότι ήταν «κάτι για ποδόσφαιρο». «Αλλά δεν είμαι ηλίθια», είπε η Ντάφνι στο TikTok που ανέβασε για την κατάσταση και έγινε viral. «Οπότε το πάτησα». Πρώτος, είχε στείλει αυτός, ζητώντας «να δω». Το προφίλ απάντησε «Ορίστε το link, μην το μοιραστείς, δεν θέλω να διαρρεύσει, έχει φωτογραφίες και βίντεο που αυνανίζομαι».

Ξεκάθαρα την απατούσε. Δεν έστελνε σε άνθρωπο, όμως, αλλά σε ένα bot.

Τα sex bots είναι ψεύτικα, αυτοματοποιημένα προφίλ, τα οποία συνήθως θα βρεις στο Instagram, χρησιμοποιούν σεξουαλικές φωτογραφίες γυναικών και συχνά σε οδηγούν σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου που είτε είναι απάτες, είτε εγκαθιστούν ιούς στη συσκευή σου. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, ορισμένοι στρέιτ άντρες όντως πατάνε σε αυτά τα links και περιμένουν να δουν σέξι γυναίκες με όρεξη για σεξ. «Σε ποιο σύμπαν πιστεύεις ότι κάποιος με username @svitlanaxxxxx696969 με δύο ποστ και 0 followers θέλει να σου δώσει τέτοιες προσωπικές φωτογραφίες;», αναρωτήθηκε η Ντάφνι.

@daphodilhoe Replying to @beauty.by.allinicole i guess lmk if you want story time about my ex faking brain cancer or trying to commit mass murd🫢🫢 #cheater #gethimback #nyc #sassymanapocalypse #bf #romanempire ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Το θέμα είναι το εξής: Μετράει για απιστία ή όχι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.