WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Με αυτή την άσκηση θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά


Τζουλιάννα Καρνέζη

12 Μαΐου 2017

aba99385ed6e2b75-ps16-fa-fitness-broll-0005.jpg

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sports Medicine and Physical Fitness χώρισε τους εθελοντές σε δυο ομάδες, όπου η κάθε μια έκανε δυο διαφορετικές προπονήσεις. Η πρώτη ομάδα έκανε αερόβιες ασκήσεις και η δεύτερη έκανε διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT). Το αποτέλεσμα; Όσοι έκαναν την HIIT όχι μόνο έχασαν περισσότερο βάρος συνολικά αλλά έχασαν και πόντους από την κοιλιά. Οι μετρήσεις επίσης που έκαναν έδειξαν ότι η ομάδα με τη διαλειμματική προπόνηση παρουσίασε σημαντική μείωση σπλαχνικού λίπους σε σύγκριση με τη ομάδα που έκανε αερόβια προπόνηση.

Οι ερευνητές έβγαλαν το συμπέρασμα ότι οι προπονήσεις HIIT μπορούν να κάψουν το λίπος στην κοιλιά πιο γρήγορα και αποτελεσματικά σε σχέση με τις υπόλοιπες ασκήσεις. Όσες λοιπόν ετοιμάζεστε για τις παραλίες αρχίσετε τη γυμναστική, γιατί ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσουμε το σώμα που επιθυμούμε. Αρκεί να έχουμε υπομονή και επιμονή. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.