WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

H Gigi Hadid αποκαλύπτει τι έχει στο ψυγείο της


Τζουλιάννα Καρνέζη

13 Οκτωβρίου 2017

abaca-572042-039.jpg

Από μικρή έμαθε να προσέχει το σώμα της και το φαγητό που τρώει. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, όταν γυμνάζεται και τρώει σωστά νιώθει και καλύτερα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι ο καθένας πρέπει να μάθει να ακούει το σώμα του και να ανταποκρίνεται σε αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλά. Η ισορροπημένη διατροφή και η σωματική δραστηριότητα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου, γιατί δυναμώνουν το σώμα και τη ψυχή.

Τι τρώει όμως η Gigi και νιώθει αλλά και φαίνεται τόσο καλά;

Το πανέμορφο μοντέλο προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για να τρώει κάθε μέρα ένα ισορροπημένο γεύμα το οποίο συνήθως περιέχει άπαχο κρέας, λαχανικά και σύνθετους υδατάνθρακες. Αν λοιπόν ανοίξει κάποιος το ψυγείο της θα βρει πολλά οργανικά και φρέσκα τρόφιμα όπως ντομάτες, σκόρδο, κρεμμύδια, γάλα, αυγά, αλεύρι, ψάρι και κρέας. Ενώ τα πατατάκια, τα γλυκά και τις σοκολάτες προτιμάει να μην τα αγοράζει και κυρίως να μην τα έχει στο ψυγείο της και στα ράφια της κουζίνας, ώστε μην τα τρώει σε καθημερινή βάση. Επειδή όμως και οι ατασθαλίες είναι μέσα στη ζωή, έτσι και η Gigi λατρεύει τα μακαρόνια μπολονέζ, και τα κεφτεδάκια, στα οποία δεν λέει ποτέ όχι.

 

Birthday Weekend Goals-met vibes. One night at Coachella, thank you T! ????⚡️☄????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι σε γενικές γραμμές το πανέμορφο μοντέλο ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, χωρίς ακρότητες και εμμονές. Γιατί όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα, έρευνες έχουν δείξει ότι το 1/3 όσων ακολουθούν τις δίαιτες που βγαίνουν κατά καιρούς στο διαδίκτυο, καταλήγουν να έχουν περισσότερα κιλά λίγες εβδομάδες μετά τη λήξη του προγράμματος. Η πιο βασική αιτία είναι ότι οι διάσημες δίαιτες, παρά τις επαναστατικές φόρμουλες που προτείνουν, στην πλειονότητά τους δεν στηρίζονται σε επιστημονικά κριτήρια. Και ενώ αρχικά παρατηρείται μεγάλη απώλεια βάρους, το αποτέλεσμα είναι να παίρνετε πίσω τα κιλά που χάσατε, αν όχι και περισσότερα. Μαγικά φίλτρα δεν υπάρχου, αν θέλετε να πετύχετε μακροχρόνια απώλεια βάρους πρέπει να ακολουθείτε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής που περιέχει όλες τις ομάδες τροφίμων. 

Gallery: Δείτε ακόμη ένα από τα αγαπημένα beauty look που έχει επιλέξει η Gigi Hadid.

[gallery-716014]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.