ΖΩΔΙΑ

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε στη σχέση σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας


JTeam

3 Μαρτίου 2022

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε στη σχέση σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας
pexels
Κάποιες φορές, ο εαυτός μας γίνεται ο χειρότερος εχθρός μας και αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε να κάνουμε στη σχέση μας, σύμφωνα με το ζώδιό μας.

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Κανείς δεν είναι τέλειος και σίγουρα όλοι κάνουμε λάθη στις σχέσεις μας αλλά πολλές φορές υιοθετούμε τοξικές συμπεριφορές, τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε καν.

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη των ζωδίων στη σχέση τους και αν τα αναγνωρίσετε, καλό είναι να προσπαθήσετε να τα αλλάξετε.

Κριός

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στη σχέση σου, είναι ότι θεωρείς δεδομένο τον σύντροφό σου με αποτέλεσμα να μην προσπαθείς τόσο για την σχέση σας. Αν δεν θες να τη δεις να τελειώνει, προσπάθησε παραπάνω.

Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, ξέρεις ότι το πείσμα και η επιμονή σου μπορούν να σκάσουν κυριολεκτικά τον σύντροφό σου οπότε άλλαξε γρήγορα τακτική.

Δίδυμοι

Το μεγαλύτερο λάθος στη σχέση σου είναι ότι τη λήγεις εξαιτίας του φόβου σου πριν καλά- καλά ξεκινήσει οπότε φρόντισε να δίνεις έστω μια ευκαιρία στην αρχή.

Καρκίνος

Το λάθος που κάνεις στη σχέση με τον σύντροφό σου είναι ότι ανοίγεσαι τόσο πολύ από την αρχή που στο τέλος νιώθεις ότι σε «αδειάζουν» συναισθηματικά και σε εκμεταλλεύονται.

Λέων

Δυσκολεύεσαι να ελέγξεις τον θυμό και την έντασή σου και αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές την πληρώνει ο σύντροφός σου. Προσπάθησε να διαχειρίζεσαι περισσότερο τα συναισθήματά σου για να μη δεις τη σχέση σου να τελειώνει άδοξα.

Παρθένος

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις, είναι ότι προσπαθείς να αλλάξεις τον άνθρωπο που είναι μαζί σου. Αποδέξου τον όπως είναι και θα δεις πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Ζυγός

Το λάθος που κάνεις συχνά είναι ότι κλείνεσαι στον εαυτό σου με αποτέλεσμα να μην αφήνεις τον σύντροφό σου να σε πλησιάζει γι' αυτό προσπάθησε να του επιτρέψεις να σε γνωρίσει καλύτερα με το να του ανοιχτείς όσο μπορείς περισσότερο.

Σκορπιός

Το λάθος που πρέπει να αποφεύγεις στη σχέση σου είναι ότι δεν δίνεις την ευκαιρία να σου εξηγήσει ο σύντροφός σου τη δική του οπτική όταν τσακώνεστε. Πιστεύεις αυτό που θες ακόμη κι αν είναι λάθος.

Τοξότης

Το λάθος που κάνεις στη σχέση σου είναι ότι δεν είσαι ειλικρινής με όσα νιώθεις, τα καταπνίγεις και προσπαθείς να δείξεις κάτι άλλο αλλά ο σύντροφός σου το καταλαβαίνει.

Αιγόκερως

Πιστεύεις ότι οι άλλοι θέλουν να σε πληγώσουν με αποτέλεσμα να κρατάς ιδιαίτερες επιφυλάξεις απέναντι στον σύντροφό σου και αυτό σίγουρα καταστρέφει τη σχέση σας.

Υδροχόος

Θες πάντα να κερδίζεις αλλά αυτό δεν γίνεται οπότε έρχεσαι συχνά σε σύγκρουση με τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Κάνε ανακωχή και προσπάθησε να καταλάβεις και τις δικές του ανάγκες.

Ιχθείς

Θυσιάζεις τον εαυτό σου για τη σχέση με τον σύντροφό σου αλλά αυτό είναι αρκετά καταστροφικό για σένα οπότε προσπάθησε να το ελέγξεις όσο μπορείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.