ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα σκεφτούν τον χωρισμό σήμερα


JTeam

6 Νοεμβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα σκεφτούν τον χωρισμό σήμερα
Ποιοι θα χωρίσουν σήμερα;

Ο χωρισμός δεν έρχεται από τη μία μέρα στην άλλη. Είναι μία απόφαση που σιγοβράζει αλλά που δύσκολα παίρνουμε. Το Εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ανάδρομο Άρη θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και οι σχέσεις που δεν λειτουργούν πια, θα φτάσουν σε ένα τέλος. Άρα, όλα για καλό. Ας δούμε ποια ζώδια είναι πιθανότερο να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη.

Αιγόκερως

Δεν περνάς καλά στη σχέση σου εδώ και καιρό και έχεις φτάσει πολλές φορές κοντά στην απόφαση, αλλά δεν το έχεις τολμήσει. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να πεις όλα όσα σκέφτεσαι εδώ και καιρό και να προχωρήσεις στην επόμενη φάση της ζωής σου.

Υδροχόος

Δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς την αλήθεια εδώ και καιρό και απλά δίνεις συνέχεια ευκαιρίες σε μία σχέση που δεν λειτουργεί και δεν σε ικανοποιεί. Υπάρχει περίπτωση να μάθεις κάτι σήμερα που θα σε ωθήσει στο να χωρίσεις οριστικά.

Ιχθύς

Είσαι σε μία φάση που το φιλοσοφείς και σκέφτεσαι ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να βρίσκεσαι σε μία σχέση που δεν έχει να σου δώσει πολλά. Αυτό σημαίνει ότι ο συναισθηματισμός σου δεν θα επικρατήσει σήμερα και θα πάρεις την πολυπόθητη απόφαση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.