ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια με τα περισσότερα συναισθηματικά ξεσπάσματα


JTeam

28 Δεκεμβρίου 2022

Τα ζώδια με τα περισσότερα συναισθηματικά ξεσπάσματα
pexels
Δεν μπορούν να ελέγξουν καθόλου το πώς νιώθουν

Οι εκρήξεις θυμού και οργής δεν αντιπροσωπεύουν όλα τα ζώδια. Κάποια από αυτά έχουν ανεξέλεγκτες συναισθηματικές αντιδράσεις ενώ κάποια άλλα δεν θα σου δείξουν ποτέ ότι έχουν κακές μέρες.

Στην πρώτη κατηγορία, ανήκουν τα άτομα που θυμώνουν αμέσως, συγχύζονται πολύ εύκολα και μπορεί να πουν κάτι που δεν εννοούν πάνω στην ένταση της στιγμής.Τα ζώδια με τα περισσότερα συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν επιλύουν εύκολα τις διαφορές τους, αντίθετα μουτρώνουν κι έχουν παράλογες εκρήξεις αρνητικών συναισθημάτων. Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Καρκίνος

Διακρίνονται για την ηρεμία και τη γαλήνη που αποπνέουν. Ωστόσο, αν τους πειράξεις ή βλάψεις κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, δεν θα γλιτώσεις από τις ορμητικές και ανεξέλεγκτες συναισθηματικές τους αντιδράσεις γι' αυτό καλό είναι να μη τα βάλεις μαζί τους.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα από τα ζώδια που δύσκολα συγκρατούν τον θυμό τους και έχουν αδυναμία στο να ελέγχουν τα αρνητικά τους συναισθήματα. Κάθε φορά μάλιστα, που κινδυνεύει να πληγωθεί η υπερηφάνεια τους από μια συμπεριφορά, μπορούν να βγάλουν προς τα έξω την χειρότερη εκδοχή του εαυτού τους, εκδηλώνοντας τεράστιες εκρήξεις οργής.

Αιγόκερως

Το ζώδιο αυτό νιώθει θυμό ακόμη κι αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Έχει βίαιες τάσεις και μπορεί να γίνει εντελώς αυτοκαταστροφικό χωρίς να μπορεί να επιβληθεί καθόλου στον εαυτό του όταν βλέπει ότι ξεφεύγει και ξεσπάει συναισθηματικά. Οι εκρήξεις οργής και θυμού είναι συνώνυμό του και οι αντιδράσεις του θέλουν προσοχή από όσους είναι γύρω του.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι ένα από τα ζώδια που ενώ φαινομενικά μοιάζει ήρεμο, όταν αισθανθεί ότι προσβάλλεται, μπορεί να γίνει αρκετά οξύθυμο. Δεν μπορεί να ελέγξει εύκολα τον θυμό του ενώ αν κάποιο άτομο τον πληγώσει, τότε εκδηλώνει μία από τις χειρότερες πλευρές του χαρακτήρα του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.