CELEBRITIES

Η Meryl Streep εισβάλει στο πάρτι της κόρης της, στο πιο fun post της ημέρας


JTeam

28 Ιανουαρίου 2022

Η Meryl Streep εισβάλει στο πάρτι της κόρης της, στο πιο fun post της ημέρας
Δείτε το χιουμοριστικό video

Η νέα σειρά του HBO Max με τίτλο «Gilded Age» έκανε πρεμιέρα και οι πρωταγωνιστές θέλησαν να γιορτάσουν το γεγονός με ένα πάρτι. Όπως φαίνεται όμως η παρουσία της αγαπημένης ηθοποιού, Meryl Streep, τους αιφνιδίασε!

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της ηθοποιού, Louisa Jacobson, πρωταγωνιστεί στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Downton Abbey, ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλή κοινωνία της Νέας Υόρκης τον 19ο αιώνα.

Η ηθοποιός, συναντήθηκε με τη Cynthia Nixon, που ήταν εκείνη που διοργάνωσε το πάρτι, αφού συμμετέχει και η ίδια στη σειρά.

Στο video λοιπόν που ανέβασε η Nixon στο Instagram βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να σηκώνουν τα ποτήρια τους και τη Meryl Streep να εισβάλλει με τον πιο αστείο τρόπο στο πλάνο και να μας δείχνει για μία ακόμη φορά πόσο χιούμορ έχει! "Γεια σου Meryl. Η χθεσινή μικρή μας Gilded Age συνάντηση" έγραφε η λεζάντα του post.

Η νέα σειρά ήδη έχει καταφέρει να έχει μεγάλο κοινό, με την κόρη της Meryl Streep να δηλώνει πολύ χαρούμενη για αυτή της την συμμετοχή. Μάλλον το ταλέντο της Streep ήταν δύσκολο να μην περάσει στην η κόρη της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.