CELEBRITIES

Η Stephanie Beatriz ηχογράφησε το τραγούδι του Encanto ενώ γεννούσε (ναι, τόσο δυνατές είναι οι γυναίκες)


JTeam

17 Μαρτίου 2022

Η Stephanie Beatriz ηχογράφησε το τραγούδι του Encanto ενώ γεννούσε (ναι, τόσο δυνατές είναι οι γυναίκες)
Η φωνή της Mirabel ηχογράφησε το τραγούδι του Encanto λίγες ώρες πριν γεννήσει και μιλάμε για multitasking στα καλύτερά του

Το soundtrack της ταινίας που εκθρόνισε την Adele και κέρδισε μερικές υποψηφιότητες για Όσκαρ, έχει από πίσω μία ιστορία γυναικείας ενδυνάμωσης.

Η ηθοποιός του "Brooklyn Nine-Nine" Stephanie Beatriz έδωσε τη φωνή της στον χαρακτήρα της Mirabel του Encanto, ενώ τραγούδησε η ίδια και όλα τα τραγούδια της πρωταγωνίστριας. Αυτό που μόλις μάθαμε από την ίδια είναι ότι γέννησε την κόρη της, Rosaline, μία μέρα μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού του χαρακτήρα της, "Waiting On A Miracle".

«Δεν ήθελα να το πω σε κανέναν στην Disney γιατί θα φρικάρανε. Αλλά το είχαμε προγραμματίσει κι εγώ είχα ξεκινήσει να έχω συσπάσεις. Ευχήθηκα απλά να μην γεννήσω ενώ ηχογραφώ», είπε η ηθοποιός στο Variety. Από την πλευρά του πάντως, ο σκηνοθέτης, ήξερε ότι η Beatriz είναι πολύ κοντά στο να γεννήσει, αλλά δεν φανταζόταν ότι ήταν θέμα ωρών.

Η ηθοποιός απλώς απέδειξε πόση δύναμη μπορεί να έχει μια γυναίκα, χωρίς να χάνει την ψυχραιμία της. «Είναι απίστευτο και δύσκολο και πανέμορφο και συναισθηματικό. Δεν θυμάμαι να έχω νιώσει ποτέ ξανά τόσο μεγάλη ευγνωμοσύνη και έκπληξη για κάτι που μου συμβαίνει. Roz, είσαι πολύ cool». έγραψε στο Instagram της, για τη μητρότητα, απευθυνόμενη στην κόρη της. Είναι παντρεμένη με τον μπαμπά της κόρης της από το 2018.

Αν δεν έχεις δει ακόμα το Encanto, πρόκειται για την ιστορία της οικογένειας Madrigal που ζει στο μαγικό Encanto, κρυμμένο στα βουνά της Κολομβίας. Κάθε παιδί της οικογένειας έχει ένα ξεχωριστό δώρο, εκτός από τη Mirabel που ανακαλύπτει ότι αυτή η μαγεία που περικυκλώνει την οικογένειά της, τους βάζει τελικά σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS