CELEBRITIES

Royal Drama: William και Kate δεν μιλάνε με τις πριγκίπισσες Beatrice και Eugenie


JTeam

29 Ιουλίου 2022

Royal Drama: William και Kate δεν μιλάνε με τις πριγκίπισσες Beatrice και Eugenie
Splashnews
O William και η Kate βρίσκονται αυτή τη φορά απέναντι στις κόρες του Πρίγκιπα Andrew, οι οποίες θέλουν ο πατέρας τους να επιστρέψει στα καθήκοντά του παρά το σκάνδαλο Epstein

Οικογενειακά θέματα αντιμετωπίζει -ως συνήθως- η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, με τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton να βρίσκονται σε αντιπαράθεση με τις κόρες του Πρίγκιπα Andrew, τις Πριγκίπισσες Beatrice και Eugenie. Ο λόγος είναι ότι οι πριγκίπισσες έχουν δυσαρεστηθεί με την απόφαση της βασιλικής οικογένειας να απομακρύνει τον πατέρα τους από τη δημόσια ζωή και τις επίσημες εκδηλώσεις και θεωρούν τον William, την Kate αλλά και τον Κάρολο υπεύθυνους γι’αυτό.

Ο Πρίγκιπας Andrew σταμάτησε να εκπροσωπεί τη βασιλική οικογένεια σε επίσημες εκδηλώσεις από το 2020, όταν ήρθε στο προσκήνιο η σχέση του με τον Jeffrey Epstein και η πιθανή εμπλοκή του στο σκάνδαλο παιδοφιλίας και διακίνησης ανήλικων κοριτσιών. Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα που αφορούν το παλάτι Neil Sean, ο Κάρολος και ο William είναι περισσότερο κατά της επανένταξης του Andrew στην οικογένεια, με αποτέλεσμα οι σχέσεις να είναι αυτή τη στιγμή τεταμένες. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές, η Beatrice και η Eugenie δυσκολεύονται πλέον να αντιμετωπίσουν το Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ με ευγένεια.

«Ο Πρίγκιπας William και ο Κάρολος σκέφτονται το καλό της μοναρχίας» είπε ο Neil Sean, ο οποίος πρόσθεσε ότι «αξιολογούν το δημόσιο αίσθημα, που λέει ότι ο Andrew πρέπει να απομακρυνθεί οριστικά από τη δημόσια ζωή», ακόμα και αν αυτό δυσαρεστεί τις κόρες του.

Το ζήτημα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς οι δύο αδερφές διατηρούν καλές σχέσεις με τον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, κάτι που μπορεί να ωφελήσει τη μοναρχία δείχνοντας ότι η οικογένεια παραμένει δεμένη και αποδέχεται ακόμα και αυτούς που αποφάσισαν να την εγκαταλείψουν, ή να δημιουργήσει στρατόπεδα. Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι από αυτά που λύνονται μπροστά στις κάμερες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.