CELEBRITIES

«Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα βιβλίο»: Η δήλωση του Kanye West που δεν εξέπληξε κανέναν


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2022

«Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα βιβλίο»: Η δήλωση του Kanye West που δεν εξέπληξε κανέναν
Instagram/ tfc9ja
Είναι τελικά το διάβασμα σαν τα λαχανάκια Βρυξελλών;

Το απεχθάνεται το διάβασμα ο Kanye West, ή Ye αν θέλετε και το συγκρίνει με τα λαχανάκια Βρυξελλών, το λαχανικό που απωθεί πάρα πολλούς ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του podcast "Alo Mind Full", αυτός ο άνθρωπος που μάς έχει προσφέρει άπειρες στιγμές αμηχανίας και έχει φέρει πολλάκις σε δύσκολη θέση την πρώην σύζυγό του, τον πρώην σύντροφο της πρώην συζύγου του και όλους εμάς, το έκανε ξανά.

«Βασικά δεν έχω διαβάσει ποτέ βιβλία. Το διάβασμα είναι σαν τα λαχανάκια Βρυξελλών για εμένα. Ενώ το να μιλάς είναι σαν να τρως τα καλύτερα ραβιόλι». Οι άλλοι Kanye μου, όχι εσύ. Αυτή η γελοία δήλωση έγινε με αφορμή την ιδιωτική χριστιανική ακαδημία που δημιούργησε, και η οποία ακόμα δεν έχει πάρει άδεια για να λειτουργήσει.

Οι μαθητές της σχολής, με βάση στην Καλιφόρνια, θα συμμετέχουν σε μαθήματα τεχνών με βάση τη γλώσσα, μαθηματικά, επιστήμη, οπτικές τέχνες, κινηματογράφο, χορωδία και παρκούρ. Γιατί; Γιατί ποτέ δεν ξέρεις. «Χρησιμοποιώντας την ηθική της αξιοπρέπειας και της φροντίδας, η Donda Academy προετοιμάζει τους μαθητές έτσι ώστε να γίνουν η επόμενη γενιά ηγετών, λογίων και καινοτόμων, παρέχοντάς τους μία υψηλού επιπέδου μόρφωση που περιλαμβάνει πλούσια ποικιλία, με έμφαση στη βιωσιμότητα, τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων», είναι η επίσημη περιγραφή της ιστοσελίδας της Ακαδημίας.

Ωστόσο, αναρωτιέμαι, ποιοι γονείς θα στείλουν τα παιδιά τους στην ακαδημία του Kanye West; Του ανθρώπου που έχει απειλήσει τον πρώην σύντροφο της Kim, που γράφει τις τοξικές σκέψεις του στα social media (που μετά σβήνει); Τον άνθρωπο που προφανώς χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη και που μάλλον δεν παίρνει; Στο τέλος της ημέρας, τον άνθρωπο που δεν έχει ανοίξει στη ζωή του ένα βιβλίο;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.