CELEBRITIES

Η Kim Kardashian θα πληρώσει τεράστιο πρόστιμο γιατί διαφήμισε κρυπτονόμισμα


JTeam

3 Οκτωβρίου 2022

Η Kim Kardashian θα πληρώσει τεράστιο πρόστιμο γιατί διαφήμισε κρυπτονόμισμα
Instagram/Kim Kardashian
Τι το ήθελε η Kim και διαφήμιζε κρυπτονόμισμα;

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Kim Kardashian, ο μπόξερ Floyd Mayweather Jr, ο μπασκετμπολίστας Paul Pierce και οι δημιουργοί του EthereumMax δέχτηκαν μήνυση από επενδυτές τον περασμένο Ιανουάριο.

Και τώρα η Kardashian καλείται να πληρώσει ένα μικρό (ή και όχι) πρόστιμο του 1 εκατ. δολαρίων (και 260 χιλιάδες), επειδή διαφήμισε κρυπτονόμισμα στο Instagram, και πληρώθηκε για αυτό, χωρίς να το αποκαλύψει. 250 χιλιάδες δολάρια για την ακρίβεια.

Τελικά, αυτό της το ατόπημα, κατέληξε σε συμφωνία με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), θα πληρώσει πολύ περισσότερα από όσα έλαβε ενώ συμφώνησε να συνεργαστεί με τις Αρχές, σε μία έρευνα που έχει ξεκινήσει, ενώ δεν θα προωθήσει ξανά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, για τα επόμενα 3 χρόνια, όπως μάς ενημέρωσε ο δικηγόρος της.

«Ήθελε να αφήσει το συμβάν πίσω της για να αποφύγει μία διαμάχη. Η συμφωνία που έκανε με το SEC της επιτρέπει να προχωρήσει και να συνεχίσει με τις επιχειρήσεις της».

Η Kardashian υποστήριξε τα crypto EMAX, την ασφάλεια τω crypto που προσφέρει η EthereumMax. Με αυτό τον τρόπο, έστελνε πιθανούς επενδυτές σε μία ιστοσελίδα για να αγοράσουν EMAX. Δεν ξέρουμε τι σκεφτόταν η Kim όταν προωθούσε κρυπτονόμισμα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι το πλήρωσε ακριβά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.