CELEBRITIES

«Έχασα τα πάντα»: Ο Κέβιν Σπέισι ξέσπασε σε κλάματα στην κατάθεσή του


Κλέλια Φατούρου

14 Ιουλίου 2023

«Έχασα τα πάντα»: Ο Κέβιν Σπέισι ξέσπασε σε κλάματα στην κατάθεσή του
SplashNews/Thomas Krych
Ο 63χρονος ηθοποιός δηλώνει αθώος και υποστηρίζει ότι υπήρχε πάντα συναίνεση

Η δίκη για τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον Κέβιν Σπέισι ξεκίνησε και τώρα ήταν η σειρά του ίδιου να μιλήσει. Αφού ακούσαμε ιστορίες για το πώς έκανε στοματικό σεξ σε ένα από τα θύματα ενώ κοιμόταν, ο ηθοποιός ανέβηκε στο εδώλιο και μίλησε για την αδικία της ζωής ξεσπώντας σε κλάματα.

«Έχασα τα πάντα. Βιάστηκαν όλοι να με κρίνουν και πριν καν απαντηθεί η πρώτη ερώτηση, έχασα τη δουλειά μου, έχασα τη φήμη μου, έχασα τα πάντα μέσα σε λίγες μέρες», δήλωσε ο 63χρονος Σπέισι, σκουπίζοντας τα δάκρυά του στο Δικαστήριο Southwark.

Συνεχίζει να αρνείται την ενοχή του που αφορά σεξουαλική παρενόχληση εναντίων 4 ανδρών, στο χρονικό διάστημα 2001-2013. Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2017 (τότε που εμφανίστηκε και το #MeToo δηλαδή) όταν το Buzzfeed φιλοξένησε τους ισχυρισμούς του ηθοποιού Anthony Rapp ότι παρενοχλήθηκε από τον ηθοποιό, αν και και δεν μπόρεσε να αποδειχθεί τον περασμένο Οκτώβριο.

«Ο κόσμος μου καταστράφηκε». Ναι Κέβιν μου, το εμπεδώσαμε. «Όλα μου τα συμβόλαια και οι χορηγίες αποσύρθηκαν. Με ελάχιστες εξαιρέσεις τα τελευταία 5-6 χρόνια, δεν έχω μπορέσει να εργαστώ. Δεν είχα έσοδα αλλά είχα πολλούς λογαριασμούς για τον δικαστικό αγώνα. Δεν έχω καταφέρει να τα αποπληρώσω και χρωστάω ακόμα».

Αναφέρθηκε επίσης και στη σεξουαλική του ταυτότητα, αφού τον κατηγόρησαν ότι έκανε coming out μόνο και μόνο για να υπερασπιστεί την αθωότητά του. «Τα μέλη της LGBTQ+ κοινότητας αναστατώθηκαν επειδή μίλησα για τη σεξουαλικότητά μου ενώ ταυτόχρονα απαντούσα σε μία κατηγορία. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ερμηνεύθηκε έτσι, ενώ εγώ δεν τα συνέδεσα ποτέ».

Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν βοήθησε και πολύ τον εαυτό του όταν είπε ενώπιον δικαστή ότι του αρέσει να φλερτάρει πολύ και ότι σοκαρίστηκε όταν κατηγορήθηκε από ένα εκ των θυμάτων, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, η οποία όμως δεν έγινε ποτέ σεξουαλική. Δεν αρνείται ότι έχει συμβεί κάτι μεταξύ εκείνου και των θυμάτων, αλλά μάς διαβεβαιώνει ότι ήταν πάντα συναινετικό και ότι σταματούσε όταν υπήρχε αντίσταση. Οι καταγγέλλοντες πάντως δεν δείχνουν να συμφωνούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.