CELEBRITIES MEN’S POINT

Είσαι σίγουρος ότι κάνεις σωστά τα pushups; Ένας trainer σού δείχνει τα βασικά λάθη


JTeam

10 Νοεμβρίου 2022

Είσαι σίγουρος ότι κάνεις σωστά τα pushups; Ένας trainer σού δείχνει τα βασικά λάθη
pexels
Πόσο σωστή είναι η στάση του σώματός σου;

Μπορεί να μην έχεις καθόλου χρόνο για προπονήσεις, αλλά τα pushups δεν λείπουν σίγουρα από τη ρουτίνα σου αν θες να είσαι fit.

Έχεις σκεφτεί όμως ότι μπορεί να τα κάνεις με λάθος τρόπο και να τραυματίζεσαι; Αν σου ήρθε στο μυαλό ότι κάτι δεν κάνεις καλά, ο coach Jeff Cavaliere είναι εδώ για να σου επισημάνει τα βασικά λάθη που κάνεις κάθε φορά που κάνεις pushups.

Ας πάρουμε για αρχή τη στάση του σώματος. Το στήθος πρέπει να ακουμπάει το πάτωμα και τα χέρια πρέπει να είναι όσο πιο ανοιχτά γίνεται. Αν απλώς κατεβάζεις τους γοφούς σου στο πάτωμα, τότε δεν κάνεις σίγουρα pushups.

Πρέπει επίσης να τοποθετείς τα χέρια σου με τον σωστό τρόπο. Ξάπλωσε μπρούμυτα στο πάτωμα με τα χέρια τεντωμένα προς τα πάνω, σύρε τα μέχρι οι αγκώνες σου να φτάσουν σε κλίση 45-60 μοιρών.

Φέρε τα χέρια ακριβώς κάτω από τους ώμους και σήκωσε το σώμα σου. Το ίδιο ισχύει και με την κατεύθυνση των χεριών. Ιδανικά, τα δάχτυλα πρέπει να κοιτάζουν ευθεία μπροστά και λίγο προς τα έξω.

Είναι πολύ σημαντικό είναι να μην βιάζεται όταν κάνεις pushups. Ο καλύτερος χρόνος είναι δύο δευτερόλεπτα πάνω και δύο κάτω.

Παρακάτω, στα εξηγεί καλύτερα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.