ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες από την SS 2023 Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Ιανουαρίου 2023

Οι στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες από την SS 2023 Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής
Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής έφτασε στο τέλος της και παρακάτω είναι οι 7 στιγμές που θα θυμόμαστε για καιρό

Αυτή τη σεζόν, οι πασαρέλες της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής μας έδωσαν μερικά στιγμιότυπα που άξιζαν να γίνουν memes, μερικά για καλό και μερικά για κακό. Από τα κεφάλια ζώων του Schiaparelli, τα «ζωντανά» φορέματα των Viktor & Rolf και τους καλεσμένους των shows, ας δούμε τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της Spring/Summer 2023 Couture Fashion Week.

1. Η Apple Martin, η κόρη της Gwyneth Paltrow, κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο της μόδας στο show της Chanel. Ένα καινούργιο nepo baby ήρθε για να μείνει.

2. Η πασαρέλα του Daniel Roseberry για τον οίκο μόδας Schiaparelli έγινε αντικείμενο άγριας κόντρας μεταξύ του κόσμου της μόδας και εμπλούτισε το internet με πολλά πολλά memes.

3. Τα οριακά «ζωντανά» φορέματα της συλλογής των Viktor & Rolf μας χάρισαν στιγμές ανάλαφρου γέλιου και δίδαξαν απαράμιλλες τεχνικές υψηλής ραπτικής.

4. Οι superstars-supermodels του οίκου Mugler έκλεψαν τα φλας στην πασαρέλα και οι φίλες τους που φώναζαν ανάμεσα στο κοινό, επίσης.

5. Ο Haider Ackermann για τον Jean Paul Gaultier.-

6. Η διάθεση για party και χορό στο show του Valentino και τα χρωματιστά ρούχα του master των χρωμάτων Pierpaolo Piccioli.

7. Η Kylie Jenner και η Doja Cat δεν κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις για τον σωστό λόγο στο show του Schiaparelli.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.