ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τζένα Ορτέγκα και Ντέιβιντ Μπέκαμ στη νέα καμπάνια της adidas - «Παίξε μέχρι να μην μπορούν να κοιτάξουν αλλού»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Ιουλίου 2023

Τζένα Ορτέγκα και Ντέιβιντ Μπέκαμ στη νέα καμπάνια της adidas - «Παίξε μέχρι να μην μπορούν να κοιτάξουν αλλού»
Μια καμπάνια της adidas για το FIFA Γυναικείο Παγκόσμιο Κύπέλο δε θα μπορούσε να μην έχει μέσα την Τζένα Ορτέγκα

Η adidas παρουσίασε την νέα της FIFA Γυναικείο Παγκόσμιο Κύπέλο καμπάνια αφιερωμένη στην επόμενη γενιά ειδώλων και superstars. Στην καμπάνια εμφανίζονται η Αγγλίδα ποδοσφαιρίστρια της Arsenal και της Εθνικής Αγγλίας, Αλέσια Ρούσο μαζί με την Μαίρη Φόουλερ, παίκτρια της Manchester City και της Εθνικής Αυστραλίας και την Λένα Όμπερντορφ, παίκτρια της VfL Wolfsburg όπως και της Εθνικής Γερμανίας. Αυτή η καμπάνια στοχεύει να γίνει η πιο επιδραστική του brand μέχρι στιγμής.

Σε μια στιγμή όπου το γυναικείο ποδόσφαιρο αναπτύσεται και ανθίζει, η καμπάνια στοχεύει να στρέψει περισσότερη προσοχή σε αυτό, ενθαρρύνοντας και εμπνέοντας και άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν τα βήματα των μεγαλύτερων παικτριών του κόσμου. Μαζί με τις παίκτριες είδαμε όμως και τον Λιονέλ Μέσι, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον Ίαν Ράιτ και μια ακόμα παλιά γνώριμη της adidas, την Τζένα Ορτέγκα.

Η καμπάνια αναπτύχθηκε κάτω από την ατάκα «Παίξε μέχρι να μην μπορούν να κοιτάξουν αλλού» και παρακαλεί τον κόσμο να δώσει προσοχή. Το βίντεο επίσης έχει μικρές κρυμμένες αναφορές σε σημαντικές στιγμές του ποδοσφαίρου, όπως συγκεκριμένους αριθμούς σε μπλούζες, θρυλικές μπάλες και άλλα.

Δείτε όλη την καμπάνια στο παρακάτω βίντεο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.