ΣΤΙΛ STREET STYLE

NYFW: Τα πιο cool street style looks από την Νέα Υόρκη


Μάρθα Κουμπάνη

16 Σεπτεμβρίου 2022

NYFW: Τα πιο cool street style looks από την Νέα Υόρκη
@leoniehanne
Tα street style looks που ξεχωρίσαμε από την Νέα Υόρκη

Ο fashion month ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη με τις συλλογές των σχεδιαστών για την επόμενη άνοιξη να μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Όσα γίνονται εντός των fashion shows αλλά και εκτός, γίνονται φυσικά αντικείμενο συζήτησης στο γραφείο μας.Το street style είναι ένα κομμάτι της μόδας που αγαπάμε ιδιαίτερα οι περισσότερες και κάθε φορά ανυπομονούμε να δούμε τι φόρεσε το fashion crowd στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας.

Στην Νέα Υόρκη ξέρουμε ότι δεν θα δούμε ακριβώς τα elegant looks του Μιλάνο και του Παρισιού. Τα αστέρια του street style στο «Μεγάλο Μήλο» κλέβουν την παράσταση με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο. Με τολμηρούς συνδυασμούς και ανατρεπτικά mix & match που εμείς ίσως ποτέ να μην σκεφτόμασταν (και ενδεχομένως να μην τολμούσαμε κιόλας) , αλλά και την ποικιλομορφία, σαν να θέλουν να μας υπενθυμίσουν την πολυπολιτισμική ταυτότητα της πόλης. Εκεί, ξέρουμε ότι θα δούμε τα πάντα και από στιλιστική άποψη και αυτό είναι απίστευτα cool.

Μοντέλα, editors και influencers ήταν εκεί. Σε ό,τι αφορά τα trends εντοπίζουμε δύο «σχολές». Aπό την μία μίνιμαλ σύνολα σε ουδέτερες αποχρώσεις που όμως απέπνεαν δυναμισμό και την σιγουριά του διαχρονικού. Από την άλλη ακραίος μαξιμαλισμός μέσα από τα αξεσουάρ: Aπό κεντημένες και απλικαρισμένες λεπτομέρειες σε blazers και φούστες, σε πλουμιστές ζώνες και χαρούμενα prints. Τα κορίτσια της μόδας δεν τσιγκουνεύτηκαν τα κοσμήματα, αφού σε πολλές περιπτώσεις στόλισαν ακόμα καιτα μαλλιά τους με αυτά.

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί: