UPDATE #NOW

Ονειρεύεσαι να μείνεις στον ανεμόμυλο του Moulin Rouge; Τώρα, μπορείς με $1 στο Airbnb


Κλέλια Φατούρου

20 Μαΐου 2022

Ονειρεύεσαι να μείνεις στον ανεμόμυλο του Moulin Rouge; Τώρα, μπορείς με $1 στο Airbnb
Airbnb
Ένα δολάριο και λίγη τύχη αρκούν για να μείνετε στο εσωτερικό του iconic ανεμόμυλου

Σε περίπτωση που είσαι fan της ταινίας Moulin Rouge και ψάχνεις μία τρομερά ρομαντική απόδραση, σου έχουμε εξαιρετικά νέα. Η Airbnb δημιούργησε έναν χώρο μέσα στον iconic κόκκινο ανεμόμυλο της ταινίας, που θα είναι διαθέσιμο για μία βραδιά σε 3 τυχερά ζευγάρια. Και με κόστος στο 1 δολάριο.

Αν βρεθείς με τον σύντροφό σου στη Μονμάρτρη και θέλεις να απολαύσεις ένα παραδοσιακό γαλλικό δείπνο, να κοιμηθείς σε άνετο μέρος, να παρακολουθήσεις το σόου Feerie του Moulin Rouge και μετά να πας backstage, με ένα δολάριο μπορείς.

Jenny.Gr
Airbnb

Η ξενάγηση στο θρυλικό Moulin Rouge περιλαμβάνει πληροφορίες για την ιστορία και τα κοστούμια, φωτογραφίες με το cast του show και όλα αυτά με την επικεφαλής χορευτή, Claudine Van Den Bergh.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το εσωτερικό του ανεμόμυλου ανοίγει για το κοινό και του επιτρέπει να δει πίσω από τις βελούδινες κουρτίνες αλλά και να κοιμηθεί στον χώρο. Για να ακολουθηθεί πιστά η διακόσμηση του 19ου αιώνα, επιστρατεύτηκε ο ιστορικός Jean-Claude Yon. Ο χώρος ανακαινίστηκε και μας μεταφέρει στην εποχή Belle Epoque, έτσι όπως τη γνωρίσαμε και στην ταινία.

Jenny.Gr
Airbnb

«Η Belle Epoque ήταν μία εποχή όπου άνθισαν η γαλλική κουλτούρα και οι τέχνες. Και κανένα σημείο δεν την εκπροσωπεί καλύτερα από αυτό του Moulin Rouge. Το μυστικό δωμάτιο μέσα στον διάσημο ανεμόμυλο του καμπαρέ έχει σχεδιαστεί για να σε ταξιδέψει στον χρόνο, έτσι ώστε να βιώσεις την εμπειρία της γαλλικής πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου».

Jenny.Gr
Airbnb

Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι δεν θα είσαι στα 3 ζευγάρια, σου έχουμε τις φωτογραφίες για να ταξιδέψεις νοερά. Ταξίδεψε η καρδιά κι αυτό σου φτάνει.

TAGS