UPDATE #NOW

Τι ντυνόμαστε τις Απόκριες; Η φετινή ποπ κουλτούρα μοιράζει έμπνευση


Κλέλια Φατούρου

23 Φεβρουαρίου 2023

Τι ντυνόμαστε τις Απόκριες; Η φετινή ποπ κουλτούρα μοιράζει έμπνευση
Πάρε ιδέες από τις ταινίες και σειρές της χρονιάς που συζητήθηκαν περισσότερο

Η ποπ κουλτούρα αποτελεί πάντα εξαιρετική έμπνευση για τις αποκριάτικες στολές μας. Εμείς παραδοσιακά πριν την Καθαρά Δευτέρα, οι υπόλοιποι την ημέρα του Halloween.

Κι αν έχουμε πάρει έμπνευση φέτος από οσκαρικές ταινίες, σειρές που έκαναν χαμό και αυτές που μάς απασχόλησαν για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Αν σκοπεύεις να πας σε πάρτι και να ντυθείς, μην κουράζεις άλλο το μυαλό σου. Σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για σένα, την παρέα ή το ταίρι σου.

Wednesday

@rafnor4 #dance #wednesdayaddams #netflixedit #wednesday #уэнсдэйаддамс #уэнсдэй #танец #edit #addams #jennaortega ♬ оригинальный звук - Rafnor. Gd

Έχω ήδη δει στον δρόμο μικρά κορίτσια ντυμένα Wednesday και πιστεύω ότι είναι μία στολή που δεν μπορεί να πάει λάθος. Θα είναι σίγουρα η πιο πολυφορεμένη κι αν μάθεις και τη χορογραφία, είσαι έτοιμη.

Don't Worry Darling

Jenny.Gr
Splash News/Ideal Image

Ακόμα κι αν δεν ντυθείς νοικοκυρά από τα 50s, μπορείς κάλλιστα να ντυθείς το κόκκινο χαλί με το cast και όλο το δράμα που έζησαν όταν κυκλοφόρησε η ταινία.

Top Gun: Maverick

Jenny.Gr

Ή εναλλακτικά, Αέρινες Σιωπές. Ο Tom Cruise ήταν το πρόσωπο της χρονιάς, διότι μάλλον έσωσε τη βιομηχανία του κινηματογράφου. Κι εσύ θα είσαι στις καλύτερες στολές του πάρτι.

The Last Of Us

Ευτυχώς, μιλάμε για απλό ντύσιμο, με μποτάκια, παντελόνι και πουκάμισο. Αν ειδικεύεσαι σε μακιγιάζ και προσθετικά, ντύσου ζόμπι από τη σειρά. Απλά θα χρειαστείς αρκετά μανιτάρια, ιδανικά πλευρώτους.

TAR

Jenny.Gr

Άλλη μία εύκολη αποκριάτικη ενδυμασία, με ένα σοβαρό suit, ίσιο μαλλί και μία μπαγκέτα στο χέρι.

Everything Everywhere All At Once

Δεν γίνεται να μην προτείνω την Jamie Lee Curtis, η οποία με τη σειρά της εμπνεύστηκε από μία εργαζόμενη κυρία της εφορίας, από τυχαία φωτό στο Ίντερνετ. Τη λένε Kathleen Malone.

Blonde

Jenny.Gr

Αν θες να ντυθείς ένα γνωστό υπαρκτό πρόσωπο, η Marilyn Monroe είναι σίγουρα στις επίκαιρες προτάσεις. Ίσως όχι για τους καλύτερους λόγους, βέβαια.

Stranger Things

Και φέτος και πέρυσι, και στον αιώνα τον άπαντα. Διάλεξε το παιδί που σου ταιριάζει περισσότερο εμφανισιακά, αν και, πώς να αντισταθείς στη Winona Ryder;

Barbie

Jenny.Gr

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά έχουμε δει τόσες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, που είναι σαν να συμμετέχουμε κι εμείς.

Avatar: The Way of Water

Αν έχεις όρεξη να πλένεσαι μετά με τις ώρες, βάψου με μπλε μπογιά, βάλε αυτιά ξωτικών και φρόντισε να μην αγκαλιάσεις τους άλλους καλεσμένους.

The Bear

Jenny.Gr

Δεν χρειάζεται να ξέρεις να φτιάχνεις σάντουιτς με κεφτέδες. Βάλε λευκό T-shirt, μπλε ποδιά και κράτα μία κουτάλα.

Inventing Anna

Τώρα είναι η ευκαιρία να βάλεις τα πιο ακριβά ρούχα, γόβες, ένα φουλάρι και γυαλιά ηλίου. Ή ντύσου η εκδοχή της στο δικαστήριο, με γυαλιά μυωπίας.

Cruella De Vil

Jenny.Gr

Για εσένα, που αγαπάς την Disney και θέλεις να ντυθείς ένας animated χαρακτήρας. Η Emma Stone μάς έδωσε την έμπνευση.