UPDATE #NOW

Κανείς δε θέλει να τραγουδήσει στην τελετή στέψης του Καρόλου - Ούτε καν οι Spice Girls


JTeam

1 Μαρτίου 2023

Κανείς δε θέλει να τραγουδήσει στην τελετή στέψης του Καρόλου - Ούτε καν οι Spice Girls
Splash News
Γιατί κανείς δε θέλει να συμμετάσχει στο μεγάλο πάρτι;

Το μεγάλο πάρτι του Καρόλου, δηλαδή η τελετή στέψης του, πλησιάζει επιτέλους. Περίμενε πάνω από 70 χρόνια για αυτό, η στιγμή του φτάνει, οι ετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά κι εκείνος είναι πανέτοιμος να γίνει επίσημα Βασιλιάς.

Στις 6 Μαΐου, λοιπόν, το Παλάτι γιορτάζει – κι η τελευταία φορά που το γιόρτασε τόσο, ήταν το 1953, όταν η Ελισάβετ ανέλαβε τα καθήκοντά της. Την επόμενη μέρα, μάλιστα, θα δοθεί ένα μεγάλο γεύμα και θα ακολουθήσει συναυλία στο Windsor. Το BBC, μάλιστα, το οποίο θα μεταδώσει το live, έχει ήδη διαθέσει μέσω λοταρίας 10 χιλιάδες δωρεάν εισιτήρια στους πολίτες – κάτι εξαιρετικά δημοκρατικό για event Μονάρχη, κατά γενική ομολογία. Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα: Κανείς δε θέλει να τραγουδήσει για τον Charles.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Adele κι ο Ed Sheeran είπαν μεγάλο «όχι» όταν τους έκαναν πρόταση να εμφανιστούν στη σκηνή, παρότι ο Κάρολος «ήθελε πολύ» να τους έχει εκεί. Η πρώτη, δεν είπε καν γιατί. Ο δεύτερος, θα βρίσκεται στο Τέξας και, εντάξει, είναι επαγγελματική υποχρέωση, δε φταίει.

Άλλοι celebrities που αρνήθηκαν είναι ο Harry Styles, o Elton John που ίσως και να δικαιολογείται περισσότερο απ’ όλους, αφού υπήρξε στενός φίλος της Diana, και οι Spice Girls, παρότι το Παλάτι δήλωνε ότι προσπαθούσε να κάνει reunion του συγκροτήματος για το συγκεκριμένο πάρτι. Ήταν μία τελευταία προσπάθεια να ξεγελάσουν τον Harry ώστε να τα βρουν; Θα μπορούσε.