WELL BEING FITNESS

3 λάθη που κάνετε όταν γυμνάζεστε και δεν χάνετε κιλά


6 Μαΐου 2017

askhsh.jpg

 

  1. Είστε ασυνεπείς

Αν πηγαίνετε γυμναστήριο μια φορά την εβδομάδα δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Η τήρηση ενός προγράμματος προπόνησης δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως αποτελεί βασική προϋπόθεση εάν θέλετε να χάσετε κιλά. Δεν γίνεται να δείτε κάποιο αποτέλεσμα με το να τρέχετε για μια ώρα στο διάδρομο μόνο μια φορά την εβδομάδα, αντ αυτού πρέπει να εντάξετε τη γυμναστική στην καθημερινότητα σας, όπως έχετε προγραμματίσει και όλες τις υπόλοιπες συνήθειες. Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να γυμνάζεστε κάθε μέρα, εφόσον δεν το θέλετε, αλλά καλό είναι να ασκήστε τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.

  1. Θέτετε μη ρεαλιστικούς στόχους

Αν είστε δέσμιοι της ζυγαριάς και περιμένετε να χάσετε όλα τα κιλά από τον πρώτο μήνα, τότε θα απογοητευτείτε και μπορεί να τα παρατήσετε. Θέστε ρεαλιστικούς στόχους και μην περιμένετε να γίνουν θαύματα. Εάν ασκήσετε σωστά και ακολουθείτε ισορροπημένη διατροφή, θα μπορέσετε να αποκτήσετε το επιθυμητό σωματικό βάρος.

  1. Δεν έχετε αλλάξει τη διατροφή σας

Η απώλεια βάρους εξαρτάται 80% από τη διατροφή και 20% από τη γυμναστική. Έτσι αν δεν τρώτε σωστά, δεν θα δείτε αποτελέσματα όσες ώρες και να χτυπιέστε στο γυμναστήριο. Με απλά λόγια δεν σημαίνει ότι επειδή ασκηθήκατε και ιδρώσατε μπορείτε να φάτε ό,τι και όσο θέλετε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.