WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το viral κόλπο με τα δάχτυλα που χαλαρώνει τα νεύρα μέσα σε 20 δευτερόλεπτα


JTeam

10 Μαΐου 2022

Το viral κόλπο με τα δάχτυλα που χαλαρώνει τα νεύρα μέσα σε 20 δευτερόλεπτα
Pexels/Jeremy Bishop
Ένα πανεύκολο trick που θα σας χαλαρώσει μέσα σε 20 δευτερόλεπτα

Η κούραση είναι σίγουρα κομμάτι της καθημερινότητάς σου, αλλά υπάρχουν και αυτές οι μέρες που νιώθεις ένα κράμα άγχους και απόλυτης απόγνωσης, κυρίως σωματικής.

Όταν δεν μπορείς να εντοπίσεις την αιτία ή πολύ απλά δεν ξέρεις πώς να νιώσεις καλύτερα, το TikTok σου δείχνει έναν απλούστατο τρόπο, που κάνει reset στο νευρικό σου σύστημα. Θα χρειαστείς μόνο τα δάχτυλά σου.

@that.weird.chick_ How to reset your nervous system in 30 seconds 🤯😎 #fyp #howto #foryou #stress #anxietytips #parasympathetic ♬ original sound - 👽🌙

Σήκωσε τον αντίχειρά σου, σαν να κάνεις thumbs up σε κάποιον. Θα χρειαστείς από το άλλο χέρι τον αντίχειρα και τον δείκτη σου έτσι ώστε να ασκήσεις πίεση στον αντίχειρα του πρώτου χεριού. Θα χρειαστούν μόλις 20 δευτερόλεπτα.

Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη κίνηση είναι να στοχεύσει τον βλεννογόνο αδένα του εγκεφάλου, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ρινική κοιλότητα. Αυτό που θα νιώσεις είναι μία έξτρα ενέργεια αλλά κυρίως καλύτερη και πιο χαλαρή αναπνοή. Αν δεν καταλάβεις αμέσως τη διαφορά, επανάλαβε το κόλπο μέσα στη μέρα και το σώμα σου θα λάβει την πληροφορία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS