ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο χειριστικό ζώδιο σε μια σχέση (αλλά μάλλον το ξέρετε ήδη)


JTeam

28 Μαρτίου 2022

Αυτό είναι το πιο χειριστικό ζώδιο σε μια σχέση (αλλά μάλλον το ξέρετε ήδη)
pexels
Κάποιοι άνθρωποι έχουν λίγο παραπάνω την τεχνική της πειθούς και αυτό κάποιες φορές μπορεί να ξεπεράσει τα όρια, περνώντας στη σφαίρα του χειρισμού και της συναισθηματικής χειραγώγησης

Όταν η συζήτηση στρέφεται στα συναισθήματα και τις σχέσεις, κάποια άτομα ξεχωρίζουν για τον τρόπο που ξέρουν να μας χειρίζονται και να φέρνουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλουν.

Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εύκολα τι σημαίνει αυτό, τότε πρέπει να ξέρεις ότι το πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά πώς να σε χειρίζεται, επαναλαμβανόμενα παραβιάζει τα όρια της μεταξύς σας σχέσης. Για παράδειγμα, αν δεν θες να κάνεις κάτι, θα σε πιέσει μέχρι να το κάνεις, παραβιάζοντας κάθε προσωπική σου ανάγκη.

Αν τώρα πιστεύεις ότι έχεις πέσει κι εσύ θύμα συναισθηματικής χειραγώγησης, οι αστρολόγοι προειδοποιούν πως ένα ζώδιο ειδικεύεται στον χειρισμό και δύσκολα συγκρίνεται με κάποιο άλλο ως προς τις μεθόδους χειραγώγησης. Ποιο είναι αυτό;

Ο Σκορπιός.

Ο Σκορπιός εκτός από το πιο παθιασμένο ζώδιο, είναι και το πιο χειριστικό. Είναι ήρεμη φύση και μπορεί να σε παρατηρήσει τόσο καλά που στο τέλος καταλήγει να εκμεταλλεύεται τα αδύναμα χαρακτηριστικά σου. Δεν διστάζει να σε χειραγωγεί φανερά και γίνεται από τους πιο πειστικούς ομιλητές όταν θέλει να πετύχει κάτι.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει το άτομο που έχει για συνομιλητή να πιστεύει ότι τα λέει όλα λάθος. Έτσι ακόμη κι αν ο Σκορπιός δεν έχει κάπου δίκιο, πάντα κερδίζει γιατί ξέρει να εξασκεί άψογα την τεχνική της πειθούς. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.