ΖΩΔΙΑ

«Run Forrest run»: Τα 3 ζώδια που γίνονται πολύ τρομακτικά όταν θυμώνουν


JTeam

16 Οκτωβρίου 2023

«Run Forrest run»: Τα 3 ζώδια που γίνονται πολύ τρομακτικά όταν θυμώνουν
Pexels
Καλύτερα να μη τσακωθείς ποτέ με αυτά τα 3 ζώδια και αν το κάνεις, τότε τρέχα μακριά

Όλοι μας θυμώνουμε. Όλοι μας έχουμε κάποιες στιγμές που μας κυριεύουν τα νεύρα και ίσως μαυρίζουν λίγο όλα γύρω μας, ίσως βγάζουμε μερικούς καπνούς από τα αυτιά και ίσως αντιδρούμε κάπως παρορμητικά και «άτσαλα». Αυτές οι συμπεριφορές συνήθως έρχονται στην επιφάνεια όταν κάποιος «πατήσει τα κουμπιά μας», πει ή κάνει συγκεκριμένα πράγματα που σε εμάς μοιάζουν απαράδεκτα.

Υπάρχουν, όμως σύμφωνα με την αστρολογία, 3 ζώδια που όχι μόνο θυμώνουν πολύ, αλλά μπορούν να γίνουν και αρκετά τρομακτικά όταν μπουν σε αυτή την «εκστατική» κατάσταση. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια, που όταν θυμώνουν καλύτερα να μην είσαι εκεί γύρω, πόσω δε μάλλον να μην είσαι αυτός που τους προκάλεσε αυτή την έκρηξη.

Jenny.Gr
Pexels

Κριός

Έχεις δει ποτέ Κριό να θυμώνει; Προφανώς και θα έχεις δει. Είναι κάτι σαν δεύτερη φύση για τους Κριούς το να έρχονται πολύ εύκολα σε αντιπαράθεση. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα. Αν τον τσαντίσεις πραγματικά ο Κριός είναι ικανός να αναμετράται μαζί σου μέχρι το τέλος της αιωνιότητας για να αποδείξει ότι έχει δίκιο και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να πετύχει τον σκοπό του. Οι φωνές και ίσως η απειλή σωματικής βίας είναι δεδομένα.

Καρκίνος

Ίσα που θα καταλάβεις ότι ενοχλήθηκε στην αρχή. Ακριβώς, στην αρχή. Διότι σε λίγο ετοιμάσου να δεις έναν άλλο Καρκίνο. Ξέχνα τον γλυκό και συναισθηματικό τύπο που ήξερες. Φαντάσου κάτι σαν το Doctor Jekyll και τον Mr Hyde. Ο θυμωμένος Καρκίνος είναι τρομακτικός και θα τα λόγια που θα σου πει θα σε πληγώσουν τόσο βαθιά, όσο βαθιά είναι και η ενσυναίσθησή του. Τον υποτίμησες μάλλον.

Σκορπιός

Εδώ δε χρειάζονται συστάσεις. Έχουν γραφτεί έπη για την εκδικητικότητα και την σκοτεινή φύση του Σκορπιού. Αν θυμώσει πραγματικά μαζί σου, τρέχα. Δε θα φωνάξει τις περισσότερες φορές. Απλά θα σε κοιτάξει βαθιά στα μάτια και θα φύγει. Δε θα το ξεχάσει ποτέ όμως και η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Με λάθος ζώδιο τα έβαλες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.