CELEBRITIES

Το γυμνασμένο σώμα της Vanessa Hudgens κοστίζει περισσότερο από το ενοίκιό μας


Αφροδίτη Σακκά

13 Απριλίου 2017

vanessahudgens.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Vanessa Hudgens φόρεσε το πιο stylish ανοιξιάτικο item

Για μία ηθοποιό του Hollywood, αυτό μπορεί να μην φαίνεται τόσο παράλογο -μέχρι που ανέφερε πως πάει στο (πανάκριβο) μάθημα εσωτερικής ποδηλασίας δύο φορές την ημέρα, ενώ κάνει yoga τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Το κόστος αυτό, όπως υπολογίστηκε από το E! News, είναι το εξής:

1. Ένα μάθημα SoulCycle: 30 δολάρια

Δύο μαθήματα την ημέρα επί πέντε μέρες την εβδομάδα: 300 δολάρια την εβδομάδα

3 CorePower μαθήματα yoga την εβδομάδα: 75 δολάρια την εβδομάδα

Οπότε, η εβδομαδιαία ρουτίνα γυμναστικής της Hudgens ανέρχεται στα 400 δολάρια την εβδομάδα, άρα 1.600 δολάρια τον μήνα. Αυτό είναι σαν να λέμε, κάτι παραπάνω από τέσσερις φορές το ενοίκιό μας.

Η Hudgens εξήγησε στο Women's Health, πως είναι κάτι παραπάνω από γυμναστική: "Δεν το θεωρώ fitness..Είναι περισσότερο σαν θεραπεία για εμένα," είπε η ηθοποιός. 

Εκτός από τη γυμναστική, η Hudgens έχει και συγκεκριμένη διατροφή που περιλαμβάνει: ένα αβοκάντο την ημέρα, αυγά και μπέικον για πρωϊνό, μια σαλάτα με κοτόπουλο για μεσημεριανό, αμύγδαλα για σνακ, και ψητό σολωμό ή μοσχάρι με σαλάτα ή ψητά λαχανικά για βραδινό.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη Sarah Jessica Parker στη Νέα Υόρκη πιο ατημέλητη από ποτέ

[gallery-716577] 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.