COOKING SUGAR, SUGAR

10 ακαταμάχητα γλυκά χωρίς βούτυρo


JTeam

23 Ιανουαρίου 2024

10 ακαταμάχητα γλυκά χωρίς βούτυρo
unsplash
Αν δυσκολεύστε να αντισταθείτε σε κάθε γλυκό πειρασμό που βρίσκεται στο οπτικό σας πεδίο, δεν είστε οι μόνοι. Γι αυτό και σήμερα ετοιμάζουμε γλυκά χωρίς βούτυρο.

Κάποια στιγμή της ημέρας, κυρίως τις βραδινές ώρες, όταν κάνει κρύο, αρχίζετε να έχετε μια ακαταμάχητη λιγούρα για σοκολάτα, καραμέλες και γλυκά. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε, ώστε και το γλυκό να απολαύσετε και ενοχές να μη νιώσετε; Είναι απλό, μπορείτε να φτιάξετε πιο υγιεινά γλυκά που δεν θα περιέχουν βούτυρο.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε όταν σας έρθει η λιγούρα για κάτι γλυκό, αλλά θέλετε και κάτι πιο υγιεινό. Απολαύστε τα χωρίς τύψεις...

Υγρό κέικ σοκολάτας χωρίς βούτυρο

Jenny.Gr
www.lacucinaitaliana.it

Το υγρό κέικ σοκολάτας με ελαιόλαδο είναι ένα γλυκό που μπορεί να παρασκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Οι λάτρεις της σοκολάτας δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν σε αυτό το επιδόρπιο του οποίου η ιδιαιτερότητα βρίσκεται στην υγρή σοκολάτα που αποκαλύπτεται μόλις το κουτάλι βυθιστεί σε αυτό. Ας δούμε μαζί τη συνταγή.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Φτιάχνουμε cheesecake χωρίς βούτυρο και το απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές

Jenny.Gr
pexels

Το πιο πρωτότυπο, γευστικό και εξαιρετικά θρεπτικό Cheesecake που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει με το παραπάνω…

Δείτε τη συνταγή εδώ

Ακαταμάχητα μπισκότα φουντουκιού χωρίς βούτυρο

Jenny.Gr
www.fattoincasadabenedetta.it

Ό,τι και αν πούμε για αυτά τα μπισκότα φουντουκιού θα είναι λίγο. Λαχταριστά και πρωτότυπα, τα μπισκότα φουντουκιού μπορούμε να τα ετοιμάσουμε στο σπίτι σε λιγότερο από μισή ώρα. Ανάμεσα σε όλες τις συνταγές για επιδόρπια με φουντούκια , αυτή είναι μια από τις πιο ευέλικτες και γρήγορες που μπορούμε να φτιάξουμε.

Τραγανά εξωτερικά και ζουμερά εσωτερικά, αυτά τα σπιτικά μπισκότα έχουν έντονη τη γεύση του ξηρού καρπού, που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας αλεσμένα φουντούκια στη ζύμη και ολόκληρα ως γαρνιτούρα.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Αφράτο κέικ λεμονιού χωρίς βούτυρο

Jenny.Gr
www.csabadallazorza.com

Πρόκειται για ένα ελαφρύ και πολύ απλό κέικ, το οποίο μας αρέσει να το τρώμε για πρωινό ή το απόγευμα με γιαούρτι και μέλι. Αν σας αρέσει η βάση, αλλά θέλετε να φτιάξετε μια άλλη εκδοχή, μπορείτε να επιλέξετε αντί το γιαούρτι μια κρέμα μασκαρπόνε ή σαντιγί και θα έχετε ένα τέλειο κέικ μετά το δείπνο.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Λαχταριστή συνταγή για μηλόπιτα χωρίς βούτυρο

Jenny.Gr
unsplash

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να επιστρέφεις στο σπίτι και να βρίσκεις ένα λαχταριστό γλυκό να σε περιμένει στην κουζίνα. Και επειδή τα μήλα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα του φθινοπώρου, θα φτιάξουμε την πιο νόστιμη μηλόπιτα χωρίς βούτυρο, για να την απολαύσουμε χωρίς ενοχές.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Muffins σοκολάτας χωρίς βούτυρο

Jenny.Gr
pexels

Τα muffins είναι πολύ διαδεδομένα γλυκά, αλλά συνήθως είναι πλούσια σε βούτυρο. Γι αυτό και σας παραθέτουμε μια πιο υγιεινή εκδοχή χωρίς βούτυρο, για να τα καταναλώνετε χωρίς τύψεις Ένας κολασμένος συνδυασμός στον οποίο δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Αφράτο και μοσχομυριστό κέικ πορτοκάλι χωρίς βούτυρο

Jenny.Gr
www.lericettedimammagy.com

Φτιάχνουμε το πιο λαχταριστό κέικ πορτοκαλιού και η κουζίνα μας θα γεμίσει αρώματα. Ταιριάζει σε κάθε εποχή και περίσταση και θα σας ξετρελάνει όλους.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Μπουκίτσες σοκολάτας χωρίς βούτυρο και χωρίς ψήσιμο

Jenny.Gr
unsplash

Μπορούμε να τις απολαύσουμε όλες τις ώρες της ημέρας και το καλύτερο είναι ότι φτιάχνονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Υπέροχα cupcakes χωρίς βούτυρο

Jenny.Gr
unsplash

Εύκολη συνταγή για αφράτα, πεντανόστιμα cupcakes. Φτιάξτε τα πιο λαχταριστά κεκάκια χωρίς βούτυρο. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Αφράτο κέικ με φρέσκα ροδάκινα χωρίς βούτυρο

Jenny.Gr
pexels

Φανταστικό κέικ χωρίς βούτυρο, με άρωμα και γεύση ροδάκινου...και κανένας δεν θα μπορεί να του αντισταθεί.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Καλη απόλαυση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.