ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2023: Οι λαμπεροί καλεσμένοι της μεγάλης βραδιάς


JTeam

9 Ιουνίου 2023

Hautes Grecians 2023: Οι λαμπεροί καλεσμένοι της μεγάλης βραδιάς
Panoulis
Οι καλεσμένοι που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, πέρα από τα επιβλητικά shows

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, το Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας μεταμορφώθηκε. Έγινε το σκηνικό του Hautes Grecians 2023, του μεγαλύτερου θεσμού Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που, στο 5ο edition του, μας πήγε σε ένα ταξίδι αναγέννησης. Ένα ταξίδι «Από το Σκοτάδι στο Φως», στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023.

O εντυπωσιακός θεσμός είχε, για πέμπτη συνεχή φορά, φιλανθρωπικό σκοπό. Φέτος, με τα έσοδα από τα εισιτήρια στήριξε το ELIZA (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης) και το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Φιλική Φωλιά».

Το εντυπωσιακό show ξεκίνησε στις 19:30. Και τότε, είδαμε τον πυρήνα του HG να συμπληρώνεται από την ξεχωριστή θέση της Ελευσίνας και την ιδιαίτερη θέση της γυναίκας μέσα στην ιστορία της πόλης. Είδαμε τον συγκερασμό τέχνης και μόδας, ως δύο έννοιες αλληλένδετες, να χαρτογραφούν το δικό τους πέρασμα.

Η βραδιά είχε και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, μεταξύ άλλων οι: Βασίλης Ζούλιας, Κατερίνα Γκαγκάκη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Ορσαλία Παρθένη, Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Πακακώστας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Ευριπίδης Γουργουλίδης, Σίσσυ Φειδά, Ραμόνα Βλαντή, Υβόννη Ντόστα, Χαρά Λεμπέση.

Δείτε τις εντυπωσιακές παρουσίες των καλεσμένων στην παρακάτω gallery: